Шефът на Мерцедес във Формула 1 – Тото Волф, увери

...
Шефът на Мерцедес във Формула 1 – Тото Волф, увери
Коментари Харесай

Тото Волф: Солидният аванс няма да спре развитието на Мерцедес

Шефът на Мерцедес във Формула 1 – Тото Волф, увери почитателите на отбора, че всички не престават да работят по същия метод върху развиването на колата макар солидния задатък в класиранията при водачите и конструкторите.

Германският отбор има повече от респектираща преднина по двете посоки. Люис Хамилтън е първи при водачите с 284 точки, следван от своя съотборник Валтери Ботас с 221. Най-близкият съперник от различен отбор е Макс Ферстапен (Ред Бул) със 185 пункта. В конкуренцията измежду конструкторите превъзходството на Мерцедес е повече от очевидна – 505 точки за тях против 351 за втория Ферари.

„ Нашият интензитет към момента е ориентиран към 2019 година, защото остават още 7 състезания”, сподели Волф. „ Имаме солидна преднина и в двата шампионата, само че явно серия от един или два неприятни уикенда може да наклони нещата в друга посока. Затова би трябвало да натискаме и тъкмо това вършим.”

„ Не считаме нищо за даденост. Знаехме, че на „ Спа” и „ Монца” ще ни бъде мъчно и тъкмо по този начин са оказа. Сингапур най-малко на хартия наподобява много по-добре за нас и за Ред Бул. Нямам никакво подозрение обаче, че Ферари също е научил нещо ново в това време и ще има по-добър автомобил там, по-добър в сравнение с имаха в Унгария”, съобщи Волф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР