Шефът на Мерцедес Тото Волф заяви, че отборът ще има

...
Шефът на Мерцедес Тото Волф заяви, че отборът ще има
Коментари Харесай

Мерцедес с фундаментален проблем в Малайзия

Шефът на Мерцедес Тото Волф съобщи, че тимът ще има много работа след днешните тренировки за Гран При на Малайзия. Той изясни, че през днешния ден отборът е имал много компликации в колата, които са се отразили на представянето им на " Сепанг ".
Люис Хамилтън и Валтери Ботас мъчно откриха движение в неприятните условия по време на утринната сесия, а следобеда, когато пистата беше суха, нещата не се усъвършенстваха. Волф разяснява, че инженерите към момента не знаят какъв тъкмо е бил казусът и тази вечер ще би трябвало да схванат.

" Има някакъв бъг в колата, фундаментален проблем. Това са комплицирани машини и е допустимо да става дума за дребен подробност, който обърква цялата кола. Каквото и да е, би трябвало да го намерим ", безапелационен е шефът на Мерцедес.

" Пистата " Сепанг " е доста друга от тази в Сингапур, може би може да се съпостави със " Силвърстоун ", където бяхме доста мощни на високоскоростните прави. Тук не сме. Затруднявахме се и с гумите за изсъхнало, и за мокро. Когато колата стане нестабилна, стартира да се пързаля на всички места, гумите прегряват и всичко се проваля. Просто не сме еднообразно мощни на всички писти - на някои сме извънредно положителни, на други въобще не разбираме какво се случва ", съобщи Волф.

Мерцедес нямат победа в Малайзия от 2014 година и през последните два сезона най-силни тук бяха Ред Бул.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР