Шефът на Макларън Зак Браун коментира шансовете на тима му

...
Шефът на Макларън Зак Браун коментира шансовете на тима му
Коментари Харесай

Шефът на Макларън развя бялото знаме в битката с Алпин

Шефът на Макларън Зак Браун разяснява възможностите на отбора му да се пребори с Алпин за 4-ото място в крайното класиране при конструкторите във Формула 1 този сезон. И американецът изясни, че по-скоро Макларън ще остане на петата позиция. Един кръг преди края на сезона Алпин има 19 точки задатък пред Макларън.

“Много ще ни е мъчно да се преборим за това 4-о място - призна Браун. - За да се случи това, ние би трябвало да запишем най-силното си съревнование за сезона, а нашите противници не би трябвало да вземат точки. Така че е по-реалистично да си останем на пета позиция. Но ще се борим като във всеки уикенд с цялостни сили. ”

Гран При на Абу Даби е финален старт за Дениъл Рикардо като водач на Макларън, от идващия сезон мястото му ще заеме дебютантът Оскар Пиастри. “От понеделник започваме да мислим за новия сезон. Във вторник Оскар ще кара на тестванията за нас, той е доста зрял за възрастта си и съм доста впечатлен от метода, по който той се оправи с драмата през лятото към тренсфера му при нас - добави Браун. - Освен това, Оскар има страховит гений. Той не се е състезавал една година и ще му би трябвало известно време, с цел да влезе в темп и нямам самообладание да ги видя дружно с Ландо Норис на старта следващата година. ”
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР