Шефът на Ла Лига Хавиер Тебас е изпратил фалшиви доказателства

...
Шефът на Ла Лига Хавиер Тебас е изпратил фалшиви доказателства
Коментари Харесай

В Каталуния твърдят: Тебас е пратил фалшиви доказателства в прокуратурата по случая Негреира

Шефът на Ла Лига Хавиер Тебас е изпратил подправени доказателства в Кралската прокуратура по “случая Негрира ”, твърди каталунското издание La Vanguardia. Всекидневникът излиза с новината, че Тебас е изпратил документи, които директно засягат в абсурда някогашните президенти на каталунците Джосеп Мария Бартомеу и Сандро Росел, само че в действителност те се отнасят до различен проблем, които се съотнася към някогашния президент Анхел Мария Вилар и хипотетично отклонение на средства от испанската футболна федерация.
 Президентът на УЕФА: Ситуацията с Барселона е извънредно сериозна Президентът на УЕФА: Ситуацията с Барселона е извънредно сериозна
La Vanguardia твърди, че Тебас е употребявал документи, написани на ръка от Хосеп Контрерас, някогашен шеф на Барселона, който към този момент е умрял. На 22 февруари в прокуратурата са постъпили ръкописни документи, като част от доказателствения материал, в които ги има някогашните президенти. Семейството на Контрерас е отрекло тези имена на някогашните президенти Джосеп Мария Бартомеу и Сандро Росел.

La Vanguardia твърди, че фамилията на Контрерас е удостоверило, че в действителност става дума за Емилио Роман, юрист на Контрерас, Рамон Росел, счетоводител на неговите компании и Хосеп Мария, който е някогашен чиновник на Banca Catalana, и нямат нищо общо с някогашните президенти.
 УЕФА стартира следствие против Барселона за случая “Негреира ” УЕФА стартира следствие против Барселона за случая “Негреира ”
Кралската прокуратура и данъчните управляващи не престават да проверяват “случая Негреира ”, в който управлението на каталунците в интервал от 17 години е изплатило над 7 милиона евро на Хосе Мария Енрикес Негреира до момента в който е заемал позицията заместител началник на локалната съдийска комисия. Шефовете на Барселона към този момент потвърдиха истинността на тези изказвания, само че отхвърлиха да са били забъркани в опити за въздействие на реферите, а настояват, че тези пари са били превеждани за отчети за съответни съдии и тяхното държание. Също по този начин от “Камп Ноу ” са плащали сумите, с цел да си обезпечат равнопоставеност, защото са се чувствали ощетени, настояват още от лагера на каталунците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР