Шефът на Контролния съвет на Лукойл България Валентин Златев е

...
Шефът на Контролния съвет на Лукойл България Валентин Златев е
Коментари Харесай

Прокуратурата вика на разпит Валентин Златев от ”Лукойл България”

Шефът на Контролния съвет на ”Лукойл България ” Валентин Златев е свикан в прокуратурата като очевидец на 22 юни, оповестиха столични медии. От компанията са декларирали, че Златев ще се яви на посочената дата.
По мотив изявления в медии и информации в обществените мрежи, че Златев е издирен и се укрива в чужбина, шефът на пресцентъра на " Лукойл България " декларира, че, че Златев е извикан като очевидец.

По думите й че мотивът за призовката е описът, който прокуратурата откри на гърба на фотография в жилището на предприемача Атанас Бобоков, обвинен след акцията против боклука дружно с някогашния зам.-министър на екологията Красимир Живков.

Не е ясно също дали Златев се намира в страната.

Припомняме, че преди дни вицепремиерът Валери Симеонов разгласи, че идващият след Васил Божков е точно Валентин Златев. На този декор Комисията за защита на конкуренцията също се засилва, като нахлу със съдействието на полиция и съд в офисите на Българската петролна и газова асоциация и ги запечата. Зам.-министърът Красимир Живков, арестуван по време на акция против противозаконен импорт и преправка на отпадък, малко по-късно уволнен, е т годни другар на Златев.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР