Шефът на компанията Tesla Илон Мъск съобщи в Twiter, че

...
Шефът на компанията Tesla Илон Мъск съобщи в Twiter, че
Коментари Харесай

Нови обещания от Илон Мъск

Шефът на компанията Tesla Илон Мъск заяви в Twiter, че новата Tesla Model Y ще се появи на 15 март идната година. Това обаче напълно не значи, че дебютът на дребния електрически кросоувър ще се случи тогава.

Още повече, че компанията му търпи големи загуби е застрашена от фалит. Иначе концепцията за дребен кросоувър с показател Y е от дълго време. Този електрически автомобил ще е екипиран с вдигащи се нагори порти, сходни на тези, употребявани при Model X.

Освен това в оборудването му е планувана система за автопилот, работеща с компютър, продуктивността на който е 40 пъти по-голяма от компютрите в актуалните коли Tesla.

Иначе, що се отнася до предстоящите нови всеобщи модели, то компанията към момента среща компликации с производството на Model 3, а се чака старт на производството на електрическия камион, както и на роудстър ускоряващ до 100 за 1.9 секунди.

Плановете са камионът да се появи през 2019-а, а роудстърът - през 2020-а. Дали обаче това ще се случи, все още няма изясненост. Тенденцията е, че в последно време множеството от обещанията на Мъск не се сбъдват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР