Шефът на Камарата на частните съдебни изпълнители Георги Дичев, който

...
Шефът на Камарата на частните съдебни изпълнители Георги Дичев, който
Коментари Харесай

Разкритие: Шефът на камарата на ЧСИ-тата крие €15 000 000 в офшорния рай Люксембург

Шефът на Камарата на частните правосъдни реализатори Георги Дичев, който самичък обича да се назовава „ министър на ЧСИ-тата”, е един от българите, разкрити в аферата със скритите милиони в Люксембург.
Скандалната информация е споделена във фейсбук от някогашния основен редактор на „ Нощен Труд” Пламен Каменов.
Хитрецът Дичев има 15 млн. евро в сметки в офшорния оазис, употребен главно от корумпирани политици и нарушители.
Наскоро група от европейски публицисти направи следствие и откри офшорни сметки на политически лица в банките на херцогството. Отнасят се до политици от целия Европейски Съюз.
Съобщено бе, че български жители имат към 1 милиард евро там. Преди седмица излезе първото име – това на сина на някогашния ръководител на Върховния съд – Константин Пенчев.
Сега изгрява втора забогатяла “супер-калинка” от ГЕРБ.
ЧСИ-тата са узаконена по времето на Бойко Борисов някогашната прослойка на рекетьорите от 90-те. Вече събират задължения и всевъзможни пари (дори недължими) изцяло законно, нямат потребност нито от боксьори, нито от бухалки.
Обикновено терорът е цялостен, тъй като за мотив постоянно се употребява някакъв дребен дълг (примерно 50 лева за телефон), и по-късно го одрусват с 10 пъти повече такси. Целта явно не са 50-те, а 450-те лв..
И в никакъв случай не се дава опция за непринудено осъществяване, напряко се начисляват таксите. А Бойко е подсигурил цялостна необжалваемост на тези дейности, ЧСИ-тата са по-недосегаеми от мутрите през 90-те. Целият народ е пропищял от тях, а към този момент им трансферират и събирането на налози, макар че същият този народ заплаща великодушни заплати на държавни чиновници да вършат същото.
Разследването на еврожурналистите откри и един забавен разход. Преди няколко месеца Дичев е оженил щерка си. Това е станало в Монако, а церемонията е била в един от дворците на принца, който той отдава тъкмо за сходни цели. Наемането му за 1 ден обаче коства 1,3 милиона евро. Женитбата се реализира от кардинал, а след това има обиколка с първокласната яхта на принца, както и фотография на младоженците с него.
Като ти е обещано да скубеш безсилен народ, парите са слама…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР