Шефът на Инеос Дейв Брайлсфорд вярва, че Крис Фрум може

...
Шефът на Инеос Дейв Брайлсфорд вярва, че Крис Фрум може
Коментари Харесай

Брайлсфорд: Не се съмнявайте в способността на Фрум да се завърне

Шефът на Инеос Дейв Брайлсфорд има вяра, че Крис Фрум може да се завърне и да се бори за купите в огромните обиколки, без значение от информациите, че се възвръща по-бавно от предстоящото и се нуждае от още интервенции.

Брайлсфорд има вяра, че завръщането на Фрум не би трябвало да бъде отписвано след тежкия случай в часовника на Критериум до Дофине през юни, който го остави с няколко счупени кости. В неделя Фрум написа в Туитър следното по отношение на рехабилитационния си развой: „ Надявам се, че ще се възстановя изцяло, за последно бях на подготвителен лагер при започване на декември. Възстановяването ми върви по проект и се отправям към идващия ми подготвителен лагер в четвъртък “.

Говорейки за Gazzetta dello Sport, Брайлсфорд показа: „ След случая, Крис работи необикновено старателно. Той влага целия си куржа и увереност в тренировките, които го доведоха до седем трофеи от Тура, с цел да бъде подготвен за новия сезон.

Четирикратният първенец от Тур дьо Франс получи фрактури на прешлени, бедрата, лакътя, бедрената кост и гръдната кост, като по-късно се подложи на няколко интервенции. „ Никой не би трябвало да подценява Фрум. Той и Инеос ще създадат всичко допустимо, с цел да са подготвени за старта на Тур дьо Франс в Ница на 27 юни, събота. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР