Шефът на генералния щаб на американските военновъздушни сили генерал Дейвид

...
Шефът на генералния щаб на американските военновъздушни сили генерал Дейвид
Коментари Харесай

Висш генерал от ВВС на САЩ разкри как ще започне Третата световна война

Шефът на генералния щаб на американските военновъздушни сили военачалник Дейвид Голдфайн огласи сюжета за началото на Третата международна война. По време на негова лекция в Института за аерокосмически проучвания "Митчъл " генералът беше запитан дали има проект за деяние при положение на нуклеарна офанзива против Америка.

САЩ имат обстоен проект за деяние, ориентиран към отбраната на Америка при положение на нуклеарен удар от Русия, сподели Дейвид Голдфайн, представен от Daily Express. Той разкри детайлности за проект, предопределен да отбрани Съединени американски щати от "ядрения Армагедон ", проведен от Русия. В случай, че Москва реши да употребява своя нуклеарен капацитет против Съединените щати, Пентагонът би трябвало единствено да извърши три "безотказни " интервенции, последвани от неосезаем удар от атомните подводници, което ще докара съперника "до цялостно послушание ".

"Ако стартира война с нуклеарна страна, три червени светлини ще светнат на аления телефон в офиса ми ", цитира генерала Defensemaven. - Пръв ще се обади на висшия командващ на силите на НАТО в Европа, военачалник Тод Уолтърс. Той ще каже, че би трябвало да противодейства на офанзивата. Благодарение на скоростта, с която се разпростира въздушнокосмическият съставен елемент на силите на Алианса, той ще чака, че военновъздушните сили на Съединени американски щати ще бъдат първите, които ще му оказват помощ.Изтребители, бомбардировачи, галактически и кибервойски, сили за специфични интервенции и аеромедицински екипи на Съединени американски щати и НАТО по едно и също време ще стартират масирана контраофанзива. "

Според възприетата практиката на американските военновъздушни сили Дейвид Голдфайн не е показал съответните сили, участващи в ответния удар, задачите, по които той ще бъде ударен, и тактиката на дейностите.

Изданието допуска, че невидимите изтребители F-35 с нуклеарно оръжие ще бъдат първите, които нахлуят във въздушното пространство на врага, с цел да нападат пусковите комплексите на нуклеарните ракети и пунктовете за ръководство и надзор. Ако все още на началото на бойните дейности изтребителите са близо до страната-агресор, те могат да се опитат да прехванат балистични ракети на стадия на ускоряването им.

Следващото позвъняване на Голдфайн ще бъде за ковандващия на NORAD, противоракетната защита на Съединени американски щати. Той е виновен за ракетите за прехващачи GBI, чиито стартови шахти са ситуирани в Аляска и в Калифорния. Цялата мощност на NORAD ще бъде хвърлена на търсене в близкия космос за търсене на противников балистични ракети - по това време те към този момент ще са се разделили на рой бойни глави и лъжливи цели. Заради тях ще е належащо за секунди да бъдат открити пикиращите към земята термоядрени бойни глави и против тях да бъдат ориентирани противоракети.

И най-после, на последния стадий ще бъдат задействани атомните подводници. Те ще дадат унищожителен залп отдолу под водата, е обяснил генералът. Той е подчертал, че въпреки да е казвал всичко в последователен ред, всички тези дейности би трябвало да се извършат съвсем по едно и също време. А атомните подводници, "които неусетно ще дадат унищожителен залп от подводно полжение ", ще завършат американската контраофанзива. Всички тези дейности би трябвало да доведат до това, че съперникът атакуващ Съединени американски щати ще "трябва да се подчини ", е изтъкнал в умозаключение военачалник Дейвид Голдфайн.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР