Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното беше достатъчно

...
Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното беше достатъчно
Коментари Харесай

Шефът на Ферари: Знаем, че не сме достатъчно добри

Шефът на Ферари във Формула 1 Матия Биното беше задоволително прям по отношение на актуалната обстановка на тима. След 6 победи за Мерцедес в първите 6 старта за 2019-а италианецът заключи, че неговият отбор е наясно с изоставането си.

Толкова рано през акцията германците отвориха разлика, каквато не са имали в нито един миг през предходната година. От друга страна, Ферари позволява неточности съвсем на всички равнища, като е показателно, че в Монако унищожиха възможностите на Шарл Льоклер, задържайки го в гаража прекомерно дълго по време на квалификациите и той се оказа отстранен още в Q1. Според Биното може да са нужни седмици преди отборът да опита да отвърне посредством нов аеродинамичен пакет.

„ Знаем, че сега не сме задоволително конкурентни и на този стадий не се задават промени по колата, които ще доведат до забележителен резултат върху проблемите, изпитвани от началото на сезона”, разяснява Биното.

„ Пристигаме в Канада с подготвеност да създадем най-хубавото и да оставим зад тила си грешките от последните няколко състезания”, добави той.

Преди 12 месеца Себастиан Фетел победи на трасето в Монреал, като прекъсна серията от 3 поредни победи за Люис Хамилтън. „ Тази писта нормално създава някои вълнуващи и непредвидими надпревари. Дългата права и огромната зона за прекъсване преди шикана, който води към старт-финалната линия, са местата за изпреварване, където чакаме да забележим положителни борби. Характеристиките на канадското трасе съставляват в допълнение предизвикателство, като се има поради, че оптималната скорост, успеваемостта на спирачките и сцеплението са главните фактори, които да взимаме под внимание”, добави Биното.

Проследете онлайн тренировките и квалификациите преди Гран При на Канада (7-9 юни), както и самото съревнование от календара на Ф1 посредством каналите на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР