Шефът на Ферари във Формула 1 Фредерик Васьор заяви, че

...
Шефът на Ферари във Формула 1 Фредерик Васьор заяви, че
Коментари Харесай

Васьор: Няма смисъл да се заблуждаваме

Шефът на Ферари във Формула 1 Фредерик Васьор съобщи, че “няма смисъл отборът да се заблуждава ” за позицията, която заема в шампионата, откакто до момента нито един път водачите на Скудерията не съумяха да се качат на подиума.

В Бахрейн по-слабото движение на Ферари беше обяснено с доста абразивното трасе и износването на гумите, само че в Саудитска Арабия, където това отсъства, Карлос Сайнц и Шарл Леклер отново останаха надалеч от челото, а този път пред тях минаха и двамата водачи на Мерцедес.

“Няма смисъл да се заблуждаваме - разяснява Васьор. - Това беше първото нещо, което споделих на инженерите на разбора на надпреварата в Джеда. Най-важното нещо в този момент е да разберем какво би трябвало да се направи, с цел да се измъкнем от тази обстановка. Да забележим какво вършим добре, и какво - зле, само че би трябвало да сме реалисти. Трябва да променим представянето си. ”
 Ферари няма да прави Б-версия на SF-23 Ферари няма да прави Б-версия на SF-23
Веднага по-късно Васьор подсказа, че има концепция какво би трябвало да направи отборът оттук насетне.
 Леклер още веднъж предизвести Ферари Леклер още веднъж предизвести Ферари
“За мен картината е ясна. Колата ни има добър капацитет, само че това не е задоволително спрямо представянето на Ред Бул, тъй като ние не съумяваме да извадим на бял свят представянето на колата, от което имаме потребност - добави французинът. - Първите ни стъпки би трябвало да са в посока по-добро показване в квалификацията и да свием разликата с тези, които са пред нас. ”

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР