Шефът на Ферари Фредерик Васьор се включи последен по темата

...
Шефът на Ферари Фредерик Васьор се включи последен по темата
Коментари Харесай

Васьор: Леклер иска да стане шампион с Ферари

Шефът на Ферари Фредерик Васьор се включи финален по тематиката за възможното овакантяване на Шарл Леклер и прекосяването му в Мерцедес на мястото на Люис Хамилтън. Двамата водачи към този момент разясниха тази нечиста сделка, като стана ясно, че от една страна тези клюки не въздействат на Люис, а от друга – Шарл сега не обмисля да сменя тима. И също съобщи, че не се е отказал от концепцията си да стане международен първенец със Скудерията.

Васьор обаче реши да укрепи позицията на Леклер по въпроса.

„ Не съм сигурен за слуховете за Мерцедес, само че Шарл е предан на нашия план и той желае да стане международен първенец с Ферари ”, съобщи Васьор, който употребява чудесно момента след двете първи места в квалификациите на Леклер този уикенд.
 И удар в стената не спря Леклер по пътя към полпозишъна за спринта в Баку И удар в стената не спря Леклер по пътя към полпозишъна за спринта в Баку
Французинът още веднъж изясни, че в Маранело гледат много по-напред в бъдещето и настоящото показване на отбора не е спънка.
 Баку остава част от Формула 1 до края на 2026 Баку остава част от Формула 1 до края на 2026
„ Не се фокусираме върху последните две надпревари. Искаме да изградим плана с нашите водачи, постоянно съм казвал, че водачите са супер значими, отборът би трябвало да бъде построен към тях и ние вършим тъкмо това сега ”, добави Васьор.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР