Шефът на EastEnders Крис Кленшоу пусна огромен намек, че Стейси

...
Шефът на EastEnders Крис Кленшоу пусна огромен намек, че Стейси
Коментари Харесай

Шефът на BBC EastEnders Крис Кленшоу направи огромен намек, че Стейси Слейтър е убиецът на Коледа с подсказка за роклята

Шефът на EastEnders Крис Кленшоу пусна голям намек, че Стейси Слейтър е килърът на Коледа.

Тази Коледа - в деня на сватбата на Шарън - един мъж ще почине в шокиращи подиуми в Queen Vic. В момента има седем мъже, изложени на риск да бъдат убити в големи подиуми единствено за седмица - само че кой ще бъде той, се пази в строга загадка.

Ние познаваме Шестте дами - Денис (Даян Париш), Кати (Джилиан Тейлфорт), Линда (Кели Брайт), Шарън (Летиша Дийн), Стейси (Лейси Търнър) и Суки (Балвиндър Сопал) – вземат участие, само че по какъв начин и какви последствия ще има това за тях отсега нататък?

С доста спекулации за това коя е жертвата – и килърът – дали изпълнителният продуцент на сапун Крис Кленшоу изпусна голяма диря за това кой е килърът – и това оказва помощ ли ни да разберем коя е и жертвата?

По време на неотдавнашен чат с The Mirror и друга преса, Крис изясни смисъла на цветовете - и по какъв начин е могло да бъде доста друго. Той сподели: „ Те са техните цветове, нали в действителност? Имахме доста ранна среща – като ми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР