Шефът на Disney нареди на служителите, които в момента работят

...
Шефът на Disney нареди на служителите, които в момента работят
Коментари Харесай

Шефът на Disney нареди на работниците да се върнат в офиса

Шефът на Disney подреди на чиновниците, които сега работят от у дома, да стартират да вървят в офиса четири дни в седмицата от началото на март, съобщи Би Би Си.

Снимка: Getty Images

Главният изпълнителен шеф Боб Игер сподели, че по този начин наречените „ хибридни “ служащи в този момент ще бъдат помолени да третират „ от понеделник до четвъртък като персонални работни дни “.

Тойзаяви, че съдействието лице в лице е от основно значение за „ креативен бизнес като нашия “.

Съобщението идва два месеца следшокиращото завръщане на Айгър в Дисни.

„ Нищо не може да размени способността да се свързвате, наблюдавате и създавате, която идва от това да сте физически дружно, нито опцията да израствате професионално, като се учите от водачи и ментори ", сподели Игер в известие до чиновниците.

„ Моето разбиране е, че взаимната работа ще бъде от изгода за творчеството на компанията, културата и кариерата на нашите чиновници “, добави той.

Върнете се на работа

Подобно на доста други огромни компании, Disney разреши на чиновниците да работят от у дома по време на пандемията, с цел да помогне за закъснение на разпространяването на Ковид-19.

Подобно на други огромни компании, Disney се зае да върне личния състав назад в офисите си.

През последните месеци компании, в това число Snap, Tesla и Uber, оповестиха сходни промени в своите работни политики.

От септември чиновниците на софтуерния колос Apple са задължени да работят три дни в седмицата в офисите на компанията.

През ноември мултимилиардерътИлон Мъск подреди на чиновниците на Twitter да се върнат в офиса за 40 часа седмично, поставяйки завършек на непрекъснатата политика на компанията за „ работа отвред “.

Съобщава се, че решението на Мъск, който купи платформата за обществени медии в договорка за 44 милиарда $, е предиздвикало огромен брой чиновници да изоставен, откакто той ги е призовал да се отдадат на „ дълги часове с висока активност “ или да изоставен.

Завръщането на Игер

Игер беше върнат назад от борда на компанията, с цел да я насочи през сложен интервал, откакто цената на акциите й се срина и стрийминг услугата Disney+ продължи да работи на загуба.

Завръщането му пристигна по-малко от година откакто се отдръпна от компанията.Преди това той оглавяваше Disney в продължение на 15 години.

Игер размени Боб Чапек, който пое поста основен изпълнителен шеф през февруари 2020 година

Мандатът на Чапек като началник на Disney включва затварянето на неговите тематични паркове заради рестриктивните мерки на Ковид.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР