Шефът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров отказа да

...
Шефът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров отказа да
Коментари Харесай

Боримиров: Хубаво е, че Спас Русев вече е част от Изпълкома

Шефът на детско-юношеската школа на Левски Даниел Боримиров отхвърли да разяснява играта на " сините " против Ботев (Пловдив). Бившият състезателен шеф на клуба показа с горест, че постоянно ще бъде признателен на Павел Панов, който през вчерашния ден ненадейно си отиде от този свят. Бронзовият медалист от Съединени американски щати 94 съобщи, че влизането на Спас Русев в Изпълкома на БФС е хубава вест.
Борето беше дружно с представителния отбор на Левски, който уважи 145-годишнината от кончината на Апостола на Свободата - Васил Левски.

" Да ви кажа почтено, чаках Боби Михайлов да победи. Той е един от хората, които направиха доста за българския футбол. Самото му присъединяване в Изпълкома на УЕФА приказва, че той е човек с хрумвания и дейности признати за позитивни в УЕФА.Аз мисля, че е добре за футбола ни, Спас Русев в човек, от който може да се черпи опит. Важното е да се отлепим от дъното, тъй като в последните 10 години футболът ни не върви добре. Моето бъдеще е ясно. Оставам началник на детско-юношеската школа на Левски ", разяснява Боримиров.

" Дълбок реверанс пред паметта на Павел Панов. За мен той е от най-силните футболисти в историята на Левски. Човек, на който съм доста благодарен, тъй като точно той ме докара в Левски. Ще съм му признателен цялостен живот ", показа с горест Боримиров.
" Не искам да разясня първия тим, тъй като.... ", добави Боримиров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР