Шефът на Държавната агенция за българите в чужбина Петър Харалампиев

...
Шефът на Държавната агенция за българите в чужбина Петър Харалампиев
Коментари Харесай

Окованият в белезници шеф на Агенцията за българите в чужбина се прочу с нацистки скандал

Шефът на Държавната организация за българите в чужбина Петър Харалампиев е бил задържан тази сутрин по време на акцията на спецпрокуратурата за корупция. Разследването е против незаконна група за подкупи, закононарушения по работа и сформиране на подправени документи и по него се работи от няколко месеца, оповестява Канал 3. 

В акцията взе участие и Антикорупционната комисия. Според данни, против 5000 евро са издавали документи за българско поданство. В края на ноември предходната година ръководителят на Държавната организация за българите в чужбина (ДАБЧ) Петър Харалампиев, назначен по рекомендация на вицепремиера Красимир Каракачанов, бе наклеветен в изявления за обожател на нацизма.

Доказателството бе негова остаряла фотография с фланелка, на която написа Wehrmacht (Вермахт), както се назоваха въоръжените сили на Германия при фюрера на Третия райх Адолф Хитлер.   

Оказа се, че въпросната фланелка е на едноименна американска група, чийто обожател е " Бато Харо ", както е озаглавил профила си във Facebook Петър Харалампиев. Тогава в отговор той поздрави загрижените си доброжелатели с парче на въпросната група: " Аман от недоумение, нелепости и небивалици!?! Та по този мотив ето едно поздравче до всички ценители на тежката музика с това крепко, крепко рок парче на североамериканската паметна, ъндурграунд, тежка рок тайфа от Орегон- правеща готина кросоувър музика още от средата на `80те години на предишния век! Да живее готината музика и свободата- правете обич, не война!:) ".   В компромата против Бато Харо бе изтъкнато още, че въпреки и кадър на Вътрешна македонска революционна организация, бил провел у нас концерти на сръбските звезди Лепа Брена и Цеца Величкович, наречени " чалга-звезди ". 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР