Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков има чудесен

...
Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков има чудесен
Коментари Харесай

Венелин Петков предлага брак на Николета, дарила го с дете

Шефът на Би Ти Ви новините Венелин Петков има превъзходен мотив да почерпи сътрудниците си. На 22 ноември спортната журналистка Николета Маданска го подари със наследник. Щастливите родители нарекоха наследника си Йоан. Името е древноерейско и значи „ богоизбран ”.

Екипът на Би Ти Ви поздрави с публично известие Венелин и Николета. От изказването стана ясно, че водещата на спортната емисия е родила в частна болница. За първокласна ВИП стая и особено връзки от акушери и гинеколози фамилията се изръсило с няколко хилядарки. Разходът обаче бил напрълно оневинен, тъй като раждането минало леко и оставило единствено хубави мемоари в съзнанието на щастливата майка. Тя споделила пред свои близки, че е доста удовлетворена от цялото внимание, което й било обърнато в клиниката. В момента прясната родилка се е посветила на бебето и не е ясно кого тъкмо ще се върне в ефир, само че надали ще излезе в дълго майчинство.

Известно е, Петков и Маданска доста държат на дискретността, тъй че едва ли скоро ще покажат бебето. Шефът на Би Ти Ви новините постоянно се старае професионалният му имидж да е излъскан и не желае подчинените му да одумват персоналния му живот. Поради тази причина дълго време пазеше и връзката си с Николета в загадка, само че откакто русокоската изду корема, нямаше никакво подозрение кой е бащата.

В медийните среди интензивно се шушука, че Венелин е твърдо решен да предложи брак на половинката си. 48-годишният водещ стана татко в късна възраст – преди да срещне Маданска той бе концентриран напълно в кариерата си и не мислеше за наследници, но след това пренареди целите си. Петков се зарекъл пред хора от обкръжението си, че отсега нататък ще дава всичко от себе си за фамилията. Чувствал се изцяло подготвен да се бракосъчетае с Николета и обмислял по кое време тъкмо ще е най-подходящият миг да я изненада с годежен пръстен.

Спортната журналистка също не е в първа младост. Тя е на 36 години и по думите на нейни близки от дълго време копнеела за бебе, само че чак в този момент фантазията й се трансформира в действителност. Блондинката не е имала проблеми със зачеването, просто мъжът й се дърпал известно време преди дефинитивно да реши, че желае деца.
Връзката на новинарите стартира на коледното празненство на Би Ти Ви през 2015 година в Банско. Тогава си разменяли смешки и закачки, а на идващия ден очевидци ги видели да карат ски дружно. Говори се, че Николета направила първата крачка към по-сериозно обръзване, като поканила Венелин на сякаш другарска среща в дома й под предлог, че желае да му показва готварските си умения. Блондинката се слави като занаятчия на сладкишите и тортите, само че с изключение на с кулинарни изкушения, съумяла да впечатли Петков и с чара си. Той бързо се поддал на увлечението и първоначално мъчно успявал да го скрива от близките, въпреки че полагал старания.

През последните години публицистите няколко пъти бяха пред разлъка, само че наподобява са съумели да изгладят разликите си. Техни близки споделят, че и двамата са доста сложни характери, обичащи да постановат мнението си, но в името на любовта и хармонията съумели да създадат доста взаимни отстъпки.

Припомняме, че интимните връзки на работното място не са нещо ново за Петков, който дълго време бе гадже на колежката си Гена Трайкова, а по-късно любеше някогашната водеща на предаването „ COOL...T ”  Поли Гергушева.  Николета пък излизаше най-вече със спортисти, а връзката й с Венелин е най-дълга и най-сериозна до този миг. Любопитна детайлност е, че безусловно ден откакто актуалната половинка на Венелин Петков роди, и предходната му обичана Поли Гергушева стана майка.

Колеги на Гена Трайкова издават, че тя поздравила някогашния си за раждането на бебето му , само че новината много я потиснала. Тя по този начин и не съумя да сътвори семейство след раздялата с Петков и това я съсипвало. Говори се, че отткакто радостната новина за дребния Йоан обхожда Би Ти Ви, Трайкова е в минорно въодушевление и все по-рядко се усмихва.

Венелин и Гена бяха измежду най-известните любовни двойки в тв средите в продължение на 7 години. Връзката им стартира, до момента в който двамата бяха екранни сътрудници и всяка вечер четяха новините. Разлъката се случи, когато ги покачиха в шефове и всеки пое по своя път, само че в името на взаимната им работа резервираха цивилизовани връзки и към днешна дата съблюдават положителния звук в общуването си, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР