Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге не е очарован от

...
Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге не е очарован от
Коментари Харесай

Румениге отговори на сърдития Ренато Санчес

Шефът на Байерн (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге не е удивен от следващото експлоадиране на Ренато Санчес. Младият португалец отново изрази разочарованието си, че не е титуляр. Срещу Херта (Берлин) в петък той се появи като промяна единствено за няколко минути в края, а не беше в стартовия състав и в мача за Суперкупата против Борусия (Дортмунд) при започване на месеца.

“Не е редно да си тръгваш ядосан от стадиона след първия или втория мач - съобщи Румениге. - Ренато ще получи своите шансове, всички имаме вяра в него. По принцип разбирам всеки играч, когато е трагичен, тъй като не е титуляр. На всички ни се е случвало - и на мен, и на Ули Хьонес.”

Санчес беше считан за сигурен напускащ, само че през лятото получи уверения, че ще играе постоянно. По тази причина той се отхвърли от решението си да напусне. Снощи обаче той съобщи следното: “Не съм сърдит, усещам се обикновено. Но обстановката не е добра за мен, тъй като за втори следващ път се случва едно и също. Помолих клуба да получа разрешение да отида и да играя другаде, само че това не се случи. Пет минути не са задоволителни. Това е всичко, което имам да кажа.” Бундеслига 1 кръг, петък 16 август  Байерн Мюнхен 2:2краен резулат  Херта
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР