Шефът на американската компания Амазон“ Джеф Безос отново оглави списъка

...
Шефът на американската компания Амазон“ Джеф Безос отново оглави списъка
Коментари Харесай

Джеф Безос отново оглави списъка на най-богатите хора в света

Шефът на американската компания „ Амазон “ Джеф Безос още веднъж оглави листата на най-богатите хора в света, откакто беше на второ място в продължение на три дни, като изостана от Бернар Арно, общоприет управител на френския консорциум LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy). Това заяви „ Форбс “, представен от ТАСС.

 © БГНЕС
Според него положението на Безос към този момент е 116,1 милиарда $ (от 17 януари насам то е повишено с 489 милиона $ заради растежа на акциите на “Амазон “), а Арно е изгубил 3,7 милиарда $ за същия интервал, като благосъстоянието му се прави оценка на 112,9 милиарда $. Според „ Форбс “ акциите на LVMH са паднали с 1,1% през днешния ден, заради експлоадирането на новия ковид в Китай, който ще се отрази отрицателно на туризма и извършването на покупки преди китайската Нова година.

На 16 декември 2019 година Арно за първи път оглави листата на най-богатите предприемачи на планетата. Богатството му за един ден набъбна с 1,8 милиарда $ до 109,6 милиарда $, което му разреши да изпревари Безос, чието положение по това време беше оценено на Щатски долар 109,5 милиарда.
 "Форбс ": Най-богатият човек на планетата е французинът Бернар Арно
Новият най-богат човек на планетата (отново) е Бернар Арно - основен изпълнителен шеф на първокласните артикули LVMH (Moet Hennessy — Louis Vuitton), с...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР