Шефът КОНПИ Пламен Георгиев излиза в отпуск, докато тече проверката

...
Шефът КОНПИ Пламен Георгиев излиза в отпуск, докато тече проверката
Коментари Харесай

Шефът на КОНПИ излиза в дълъг отпуск заради разследването за терасата

Шефът КОНПИ Пламен Георгиев излиза в отпуск, до момента в който тече инспекцията на прокуратурата, разпоредена от обвинител № 1 Сотир Цацаров. 
 Цацаров: Пълна инспекция на Пламен Георгиев, Борислав Сарафов и Лозан Панов поради парцелите
Това заяви Георгиев в изказване до медиите. В текста се споделя: 

Във връзка с информация на уеб страницата на прокуратурата на Република България за разпоредена от Главния прокурор Сотир Цацаров инспекция на мен и фамилията ми заявявам подготвеност за пълно съдействие. С актуалното декларирам, че постоянно съм спазвал законите и в моята активност съм се ръководил от високи морални правила и професионални стандарти. Образуваната инспекция е повод да се откри, че аз в никакъв случай не съм правил каквито и да е противоправни дейности.

Работата на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество беше
високо оценена в отчетите на Европейската комисия от нашите европейски сътрудници. Постигнатите резултати неизбежно доведоха до реакция на засегнатите лица, чиято активност Комисията е проверявала и е запорирала имуществото им. Именно те са в основата на проведената против мен компроматна акция. С оглед естественото протичане на инспекцията и нейната безпристрастност излизам в отпуск, с цел да няма никакво подозрение, че по какъвто и да е метод бих повлиял на резултатите от същата. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР