Шефа на охраната по границата потвърди думите ми, че един

...
Шефа на охраната по границата потвърди думите ми, че един
Коментари Харесай

Страшен скандал между Елена Йончева и Валентин Радев рано сутринта!

Шефа на защитата по границата удостовери думите ми, че един от разновидностите за прекосяване на границата е посредством стълба. Това аз го споделих преди няколко месеца и всички ме се изсмяха. Това сподели пред камерите на Нова телевизия Елена Йончева. " Министерския съвет взима решение да бъде построена двуредова ограда, а единствено в труднодостъпните сектори - едноредова. После обаче тази задача се слага на частна компания и тази компания трансформира плана на Министерство на вътрешните работи ", разкрива тя. По нейни думи някой е взел парите, а не си е приключил работата и сега националната ни сигурност е застрашена.

" Оградата е направена едноредово. Прави се опит да се скрие тази информация. Начина, по който е направена оградата приказва за търговия с националната ни сигурност. Всички документи, с които разполагаме ще бъдат дадени на прокурор. Камерите на границата също не работят. ", оповести тя.

В разследване на думите ѝ министърът на вътрешните работи Валентин Радев се включи по телефона в студиото и я упрекна в неистина. Той предложи самичък да разноски Йончева, с цел да прегледа изработката на оградата.

" Платено е единствено за едноредова ограда. Елате да ревизирате документите. Препроектирането е осъществено по същия метод като първото планиране. Ще го кажа постепенно, че очевидно не ме чувате. Всичко е направено по закона и по разпоредбите. Няма търговия със сигурността. "

Йончева стартира още веднъж да приказва, което подлуди Радев в допълнение. " Спрете да говорите върху мен! Искате ли да ме чуете в последна сметка! Какъв ви е казусът не мога да схвана?! ", разпали се министърът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР