Шеф Виктор Ангелов наля 250 бона в кебапчийница на пъпа

...
Шеф Виктор Ангелов наля 250 бона в кебапчийница на пъпа
Коментари Харесай

Шеф Ангелов наля 250 бона в кебапчийница! Бизнесът с гурме запада, готвачът разчита на бързото хранене

Шеф Виктор Ангелов наля 250 бона в кебапчийница на пъпа на София, научи HotArena.

Новото заведение е глътнало хонорара му от „ Хелс Кетчън ”, където топ готвачът се реалокира предходната година след 3 сезона в шоуто на Би Ти Ви „ Мастър началник ”. 

Колегите на „ Българския Гордън Рамзи ” го подиграват зад тила му, че от началник готвач и ресторантьор с искания за занаятчия на гурмето се е трансформирал в най-обикновен кебапчия. Той обаче не се впечатлявал от забележките, които никой нямал храброст да му насочи очи в очи. Нещо повече – считал, че е направил най-умното инвестиране в живота си до момента. Той е притежател и на три гурме ресторанта, които обаче в последно време не вървели доста добре, писа „ Уикенд “.

Кризата очевидно е почнала да се отразява даже на богатите клиенти, които по принцип посещавали заведенията му. Смятал обаче, че никой не е в положение да спре любовта на българина към родното кебапче. Именно по тази причина решил да отвори будка за кабепчета и кюфтета. За да не изневери на своя гурме имидж афишира, че щели да се вършат от пресни артикули без консерванти. 

В непосредственост до кебапчийницата са най-големите театри в София, тъй че най-вероятно клиентелата ѝ ще се състои главно от гладни актьори. Едно кебапче коства 1,50, кюфтето е по 2,50, а шкембе чорбата – близо 5 лв.. Въпреки солената като за този вид заведения цена се чака точно последният продукт да е измежду най-търсените, като се има поради, че артистичните натури нормално го употребяват като средство против махмурлук. Заведението не разполага с маси и трапезария и всичко се яде на крайник. Затова пък ще дава самун на най-малко 10 готвачи. 

Междувременно в Нова тв били доста удовлетворени от представянето на началник Ангелов в „ Хелс Китчън ” и считат да вършат нов сезон на шоуто. Мастършефът още веднъж ще бъде зает като водещ. Остава да забележим в какво ще вложи и идващия си хонорар...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР