Шеф Тодоров и актьорът Александър Сано представят професионално-кулинарната и потребителската

...
Шеф Тодоров и актьорът Александър Сано представят професионално-кулинарната и потребителската
Коментари Харесай

Kaufland България представя пазаруването като умение за качествен избор и описва тънкостите на добрия вкус в тематична серия от видеа

Шеф Тодоров и артистът Александър Сано показват професионално-кулинарната и потребителската позиция, пазарувайки „ на терен “ в един от хипермаркетите на Kaufland. В обиколка на всички съществени зони за извършване на покупки те дават на практика препоръки за елементарно различаване на качественото месо и присъщия мирис на разнообразни салами, демонстрират по какъв начин може да се реши зрелостта на съществени типове плодове и зеленчуци, по какъв начин елементарно да се разграничи качественото узряло бяло сирене и по какъв начин да се разбере дали яйцата са в действителност пресни. 

„ Поредицата е отдадена на желанието на марката ни да дава опция на хората да имат достъп до качествена и здравословна храна. Видеата са отдадени на концепцията, че извършването на покупки е самобитен поминък и нашата задача е да улесним потребителите. В няколко поредни серии ще покажем на практика препоръки и ще разбираем какъв брой елементарно е да се изберат качествените артикули и какви са техните отличителни характерности – както на рафта, по този начин и в кухнята вкъщи. “, споделя Катерина Ушева, Маркетинг Директор в Kaufland България.  

Качеството на своите артикули Kaufland България пази към този момент 15 години от стъпването си на българския пазар и е нещо, с което не прави компромис. Компанията влага в стабилно партньорство с български производители и снабдители, към които има избрани условия за сертификация, годни за всички нейни сътрудници. По веригата на доставка Kaufland България ползва и многостепенен вътрешен и външен първокласен надзор. Особено значима е ролята на по този начин наречените „ Обучители Свежест “ в Kaufland, чиято задача е да съветват и сътрудничат на екипите на всеки хипермаркет на веригата в страната във връзка с типа, вярното предпазване и свежестта на питателните артикули.
В снимането на видеата от акцията с началник Тодоров и Александър Сано вземат участие артикули с локален генезис - зеленчуци и плодове от български производители, както и телешко месо с български генезис от лична марка „ Шеф Месар “.
Kaufland България предлага над 4 300 български продукта в непрекъснатия си подбор, като в по-големите хипермаркети на веригата броят им доближава близо 5 000. Родното произвеждане доминира в основните хранителни категории като месо, млечни артикули, самун и хлебни произведения. Над 60% от производителите, с които компанията си партнира са български.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР