Шеф Силвена Роу пусна анонс за предаването си, в което

...
Шеф Силвена Роу пусна анонс за предаването си, в което
Коментари Харесай

Силвена Роу към жената на премиера: Аз съм сигурна, че свекърва ти така казва, ама не на тебе

Шеф Силвена Роу пусна анонс за предаването си, в което ще готви дружно със брачната половинка на премиера Кирил Петков Линда.

Водещата я показва като " съвсем първата дама на България ", а от подбраните моменти просто проличава, че тъкмо в това шоу по bTV има някои нагласени моменти.

Силно усещане да вземем за пример прави, че началник Роу пита Линда Маккензи-Петкова дали знае какво значи думата " пощелив ", за която на множеството българи ще им би трябвало разяснителен речник, преди да отговорят.

Съпругата на премиера обаче решително споделя верния отговор – човек, който желае да изяде нещо с очи и като види нещо вкусно, желае да го опита. 

Силвена Роу изяснява на родената в Канада Линда, че би трябвало да се научи да реже магданоза на дребно, тъй като " магданозът е нашата вяра ".

В един миг обаче Роу като че ли засегна госпожа Петкова, откакто й показа, че у нас майките на мъжете постоянно им споделят, че в случай че си намерят брачна половинка, която малко най-малко да готви като тях, ще са огромни късметлии. В идващия миг началник готвачът съобщи на Линда:

" Аз съм сигурна, че свекърва ти по този начин споделя, но не на тебе ".

Какво тъкмо дава отговор на това брачната половинка на премиера ще се види в предаването " Моето звездно празненство " в събота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР