Шеф Петров се засегна много от седмичната мисия на съквартирантите.

...
Шеф Петров се засегна много от седмичната мисия на съквартирантите.
Коментари Харесай

Шеф Петров към Даниел Златков: Ще те вкарам в затвора и там ще те направят жена

Шеф Петров се засегна доста от седмичната задача на съквартирантите. Според него Даниел Златков - Роналдо му е протегнал ръка за повторно. Това провокира гнева му и той още веднъж стартира вербално да нападна футболиста.

"Ще те вкарам в пандиза и там ще те създадат жена. Ще влезеш с чорапогащник в пандиза. Ще ти намерят сякаш инцидентно нещо в колата, нещо беличко. Ти си позор, на 28 години, а се правиш на Роналдо. Мен ме наричаш смешник, ти си клоун! Ако излезеш преди мене, в действителност ще имаш проблем. Много селски си ти. Ти си позор за македонците. С обичките, с гела, ти си клоун ", стартира да крещи шефът.

"Ще те отворя като агне! Ще те разпоря. Не си прави ташак с мене! Ще те изкормя ", продължи шефът, откакто Даниел ритна кошче. [null] Футболистът обаче въпреки всичко резервира хладнокръвие. Шеф Петров беше извикан в този миг в изповедалнята. Големият брат го смъмри за вербалната експанзия и му забрани да продължава. Въпреки че готвачът опита да изясни, че той е жертвата, не му бе дадена опция.

След напускането му на изповедалнята шефът стартира да вербува съквартирантите да го предлагат, с цел да си отиде. Това обаче още веднъж принуди Биг Брадър да се включи. Той сподели, че това е в нарушаване на регламента, лиши 20% от бюджета на съквартирантите и забрани на шефа да номинира и да бъде номиниран тази седмица.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР