Шеф Петров предизвика верижна катастрофа близо до Южния парк в

...
Шеф Петров предизвика верижна катастрофа близо до Южния парк в
Коментари Харесай

Ужас! Шеф Петров помля колата на рок певицата Милена!


Шеф Петров провокира верижна злополука покрай Южния парк в София, а измежду потърпевшите е рок певицата Милена Славова.

Мелето станало на светофар. Колите били спрели. Но внезапно автомобилът на връхлетял от горната страна им. Той се забил в висока скорост в колата, в която пътували Милена и нейна другарка. А от удара, автомобилът им се блъснал в спрелия пред тях.

Милена разкри, че от конфликта, блъснала мощно главата си в джабката. Има и мощни болки в ребрата. Приятелката й, която карала, също се блъснала мощно в главата.

След конфликта, началник Петров слязъл и отишъл да им помогне. Започнал да се оправдава, че не съумял да спре на време. Извинил им се и признал, че той е отговорен за мелето. Започнал да ги убеждава, че на автомобила им нищо му няма, а по думите на певицата, той безусловно е надробен. Неговият джип кайен също бил с размазана предна част.

Малко по- късно обаче, очевидно нервиран, че Милена разказала за злополуката в медиите, той я оплю уместно в профила си в обществените мрежи.

Все още не е ясно по какъв начин началник Петров не е съумял да спре в точния момент на светофара. Но от профила му в обществените мрежи, може да се отсъди, че постоянно си снима клипчета, до момента в който е зад кормилото. Наскоро разгласил видео, в което се записва по какъв начин пее, до момента в който кара.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР