Шеф Петров написа във Фейсбук: „Няма по-смешно „страхотно“-четиво (с каскет)…

...
Шеф Петров написа във Фейсбук: „Няма по-смешно „страхотно“-четиво (с каскет)…
Коментари Харесай

Манчев готви за папата, в мрежата Петров бълва змии и гущери от завист

Шеф Петров написа във Facebook: „ Няма по-смешно „ ужасно “-четиво (с каскет)… И когато Моисей още веднъж слязъл от планината и видял, че олигофрените отново си не престават с идиотиите за създаване на лъже-култове ", написа Борис под споделен линк с интервю‘ на водещия на „ Черешката на тортата “. Думата „ ужасно “ не е инцидентно използвана в кавички, тя бе акцент в представянето на гозбите на Иван Манчев.

„ На кардиналите ще бъде поднесено едно ужасно ризото с морски блага. След това ще приготвим свинско печено с пюре у сос от трюфел. Ще има и салата от розови домати, печени чушки, сирене и свеж босилек, както и крем чорба от зеленчуци “, бяха думите на кулинара в ефира на Нова тв. Очевидно фактът, че Манчев е съумял освен да види, а и да сготви на папската свита, е подразнил някогашния брат, който изненадващо отнесе рецензии от почитателите си в мрежата.

„ Борисе, огромен готвач си, само че на хейта си непостижим “, написа другар на Петров. „ Някакъв критик ли идваш или си сътрудник на платената реклама за нещастници? “ Нямаш визия какво съм аз “, дава отговор в типичния за него жанр Петров.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР