Шеф Петър Михалчев съсипа от критики продуцентите на Мастършеф“ и

...
Шеф Петър Михалчев съсипа от критики продуцентите на Мастършеф“ и
Коментари Харесай

Шеф Михалчев: БТВ за мен бе мащеха

Шеф Петър Михалчев унищожи от рецензии продуцентите на " Мастършеф “ и телевизия Би Ти Ви. След като разгласи, че напуща кулинарната конкуренция, той отиде на посетители в " Хелс кичън “ при своя другар Виктор Ангелов и това разсъни съмнения, че се мести в Нова телевизия. " Не мога да приказвам по тематиката “, изясни пред " Уикенд “ Михалчев, само че не скри:

“Много хора даже ще се радват, че ме няма в " Мастършеф “. На продуцентите оповестих публично преди към месец, че напущам. С тях се работи единствено в писмена форма “. Той е безапелационен, че напускането на виктор Ангелов, който разгласи за непосредствен другар, е дръпнало " Мастършеф " надолу. Готвачът е уверен, че за него Би Ти Ви е била по-скоро мащеха.

“Финансово ми се издължиха, само че не и по връзки на това, което ми представяха преди седем години-че Би Ти Ви ще ми е майка. Всъщност за някои си беше майка, само че за мен бе по-скоро мащеха. Тоест едни са звезди, други-тлеещи такива “. 

Готвачът отхвърля да е афектиран, че Силвена Роу получи лично шоу, само че припомня че и Андре Токев си е имал собствен формат- " Ловци на храна “. Той изяснява още, че на няколко пъти се е опитвал да стопира началник Токев, само че безрезултатно.

" Откакто сме отворили ресторанта от 13 години си имам персонален водач на трудов контракт. След работа пия едно уиски и си ме карат у дома. Няколко пъти съм се опитвал да спирам началник Токев, само че безрезултатно. Казвах му, че око желае всички дяволи да му избягат от главата, би трябвало да отиде да покара на професионална писта за мотори. Не ме послуша и видя какво направи “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР