Шеф Иван Манчев, като почитател на елитната храна, не налага

...
Шеф Иван Манчев, като почитател на елитната храна, не налага
Коментари Харесай

Шеф Манчев заведе новата си любима в ...

Шеф Иван Манчев, като обожател на елитната храна, не постанова цензура на портфейла си, когато желае да угоди на небцето си. Въпреки че ресторантьорският му бизнес известно време бе на пауза поради изключителното състояние и карантината, наподобява че известният тв водещ си е поел глътка въздух финансово.

В последно време началник Манчев все по-често е забелязван във Варна, заяви предаването " Жълтите вести ", представено от woman.bg. Миналия уикенд Манчев, актуалната му обичана Ива Бека и щерка ѝ, която се загаджи с огромния му наследник Христо, се поглезили уместно в новооткрит морски ресторант в курорта Св. Св. Константин и Елена.

Опустошителят на кошмарни кухни избрал най-скъпото бяло вино от сомелиера на плажното заведение. Напитката на боговете звездното каре преглъщало с още по-скъпа риба - див лаврак. Шеф Манчев подлютил ястието си с голямо количество от допустимо най-парещите чушки. За край знатните посетители си поръчали и десерти, с които да подсладят края на деня край морския бряг. Колко е излязла сметката на съдията от " Черешката на тортата ", в случай, че на тържищата дивият лаврак върви до 200 лева парчето остава загадка, само че е повече от ясно, че не пести средства за новата си обич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР