Шеф Иван Манчев и бившата му съпруга Марина поддържат цивилизовани

...
Шеф Иван Манчев и бившата му съпруга Марина поддържат цивилизовани
Коментари Харесай

Шеф Манчев пак е с жена си докато чака дете от любовницата

Шеф Иван Манчев и някогашната му брачна половинка Марина поддържат цивилизовани връзки и след раздялата си, видяха папараците на „ Уикенд ”. Макар и в бракоразвод, двамата не престават да въртят взаимно ресторантьорския си бизнес и прекарват доста време един с различен. А когато са дружно на улицата, по нищо не им проличава, че към този момент не са семейство.

Онзи ден Манчев и Марина крачеха един до друг в региона на „ Петте кьошета ”. Топ кулинарят бъбреше делово с някогашната си половинка напът към мерцедеса си. Когато стигнаха лимузината, готвачът зае шофьорското място, а госпожата се настани на седалката до него. После двамата отпрашиха към заведението си „ Кактус ” в кв. „ Лозенец ”.

Както е известно, водещият на „ Кошмари в кухнята ” и „ Черешката на тортата ” напусна фамилията си, откакто завъди държанка. Новата му възлюбена, сега чака дете и ще роди в края на лятото. Или най-малко по този начин настояват близки до чаровния мастършеф.

Противно на упованията, че разводът на Манчев ще е придружен от панаири, нищо сходно не се случва. Готвачът и Марина се разбрали спокойно и безшумно по какъв начин да поделят благосъстоянието си , а стигнали и до извода, че в името на триумфа си ще би трябвало да продължат да работят дружно. Екссъпругата и отсега нататък ще е съучастник в бизнеса и ще е шеф на заведенията за хранене на Иван, а резервира и 3-стайния фамилен апартамент. Жилището, което кулинарят непринудено й отстъпва, коства 500 бона.

Бракът на Манчев и майката на децата му – 13-годишната Виктория и 17-годишния Христо, устоя 18 години. Двамата се срещнали преди време в Японския хотел, където Иван бил готвач, а Марина - администраторка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР