Шеф Илиян Кустев, готвил през годините за имена от ранга

...
Шеф Илиян Кустев, готвил през годините за имена от ранга
Коментари Харесай

Готвачът на принц Чарлз и Брад Пит запретва ръкави във Фермата - slava.bg

Шеф Илиян Кустев, готвил през годините за имена от ранга на принц Чарлз, Маргарет Тачър и Брад Пит, ще прекрачи прага на „ Фермата “ през новия сезон. От 5 септември българският кулинар със международен триумф, ще смени атмосферата на личния си ресторант и петзвездните хотели с тежкия живот в стопанството.

Основната тематика на шоуто тази година ще бъде „ Пътят на една фантазия “ - претекст, който цели да въодушеви и феновете, и участниците да изпитат дружно волята си за смяна.

„ Реших да вземам участие във „ Фермата “, тъй като желая да схвана по какъв начин ще се оправи градското момче, т.е. аз, с това предизвикателство. Аз съм доста луда глава, правил съм доста неща. Не ме е боязън и от работата - строил съм, доил съм. Но ми е забавно по какъв начин ще се държа душевен, какво ще построя… Естествено интересуват ме парите, с цел да изравня головата разлика и да се оправя с ресторанта. Той е моя отдавнашна фантазия, осъществена неотдавна и потопена от пандемията “, отбелязва Кустев.

Експериментатор в кухнята, той елегантното съчетава модерните европейски течения с изтънчения източен привкус. Презентациите на комплицираните предписания носят авторския му почерк, а умелият микс сред стилове и артикули трансформира ястията му в шедьоври.

„ В кулинарията добиваш опит и качества, които на друго място мъчно можеш да придобиеш. Смятам, че творчеството, на която залагам в работата си, ще ми помогне и във „ Фермата “. Искам да видя по какъв начин в предаването от нищо можем да създадем нещо. Естествено ще има компликации, но то и в живота има. “, по този начин в резюме началник Кустев разказва своята тактика.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР