Шеф-готвачът Иван Манчев най-после показа новата си половинка публично, видя

...
Шеф-готвачът Иван Манчев най-после показа новата си половинка публично, видя
Коментари Харесай

Любовницата на шеф Манчев е по-богата от него

Шеф-готвачът Иван Манчев най-сетне сподели новата си половинка обществено, видя HotArena.

Водещият на „ Кошмари в кухнята “ разгласява в обществените мрежи пикантна фотография, на която е потопен в прегръдките на своята красива обичана.

Всъщност връзката им бе разконспирирана още в средата на лятото, когато светските клюкари разпознаха мистериозната русокоска, кръжаща край кулинаря, и оповестиха, че това е известната в столичния елит бизнес дама – Ива Бека.

Куриозното е, че тя е не просто държанка на донжуана Манчев, само че и негова сватя, защото е майка на гаджето на неговия наследник. Влюбването им обаче не се случило около пламенната връзка на младите, въпреки те да били повода пътищата им да се пресекат. През миналата зима шефът и атрактивната богаташка се засекли в баровския ски курорт Куршевел, където попаднали в обща компания по време на почивката си. Покрай диалозите на маса Иван и Ива намерили допирни точни между тях, само че същинското влюбване пристигнало едвам след 3 месеца опознаване, до момента в който открият, че са същински сродни души.

Към аферата с Бека, която има сполучлив бизнес в областта на рекламата и е с по-тлъсти банкови сметки даже от неговите, Манчев подходил с запаси, защото в границите на 2 години претърпя две скандални раздели. Първо се разведе с майката на двете си деца – Марина, която изостави, с цел да заживее с много по-младата от него Цветомила. Отношенията им бързо ескалираха и двамата с любовницата му станаха родители на наследник Александър, само че единствено два месеца след появяването му взеха решение да сложат завършек на връзката си и фантазиите за фамилна идилия бързо се изпариха.

Причината, по думи на кулинарния гуру, била, че Цветомила желала да бъдат домошари, а той имал потребност от обществен живот и купони. С актуалната му възлюбена явно са на една и съща вълна и обичат нощния живот и скъпите курорти. Покрай новата си другарка Манчев е сменил радикално и средата си. Вече постоянно може да бъде видян в компанията на фолкпевицата Анелия, която е измежду най-близките приятелки на обичаната му Ива. Заради нея той даже се вля в Бялото приятелство и бе засечен да танцува паневритмия дружно с почитателите на Петър Дънов на Рилските езера това лято, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР