Шеф-готвачът Дани Спартак развихри своите кулинарни способности в един от

...
Шеф-готвачът Дани Спартак развихри своите кулинарни способности в един от
Коментари Харесай

Дани Спартак готви в любимата кухня на звездите

Шеф-готвачът Дани Спартак развихри своите кулинарни качества в един от първокласните жилища на бутиковия жилищен комплекс „ Hacienda Residence “. Един от дребното готвачи, приключил курс за „ French Cuisine “ в влиятелната академия „ Le Cordon Bleu “, избра за своя сцена на кулинарната конкуренция “Черешката на тортата” обичаният на звездите комплекс в с.Иваняне, покрай София.

Гостите на специфичната вечеря, на която хазаин бе огромният победител в Hell’s Kitchen, бяха някогашните му съперници от първи сезон на кулинарното риалити - Мартин Трухчев, Светлана Илиева, Нина Малакова и Габриела Станимирова.

По време на вечерята Дани още веднъж направи усещане на всички, като неведнъж прикани за потреблението на български сезонни артикули. Именно на това свое предписание той ще държи в личния си ресторант „ Добра година “, който ще отвори порти тази пролет на ул. Раковски 174.

Надпреварата в особено определения от шеф-готвача апартамент, с панорама към Витоша, Стара планина и частния парк на комплекса, мина под зоркия взор на началник Манчев, който също не пропусна да показа усещането си от неповторимата архитектура и жанр на постройката. Нашумелият в последната година жилищен комплекс притегли с неповторимия си жанр и други известни български лица като Елена Брусарска, Диляна Попова и Златка Райкова.

Сградата има всички детайли на актуалната Хасиенда. В архитектурата доминират африкански претекстове с примеси на рустик акценти, приказност от цветя и зеленина, каменни и винтидж детайли, зад които ловко са прикрити съставените елементи на новаторското модерно строителство за по-комфортен жанр на живот. Проекта „ HACIENDA Residence “ е дело на „ СКАБРИН “ - водач в интериорния дизайн и довършително-монтажните действия с близо 30 годишен опит.

Сградата има всички детайли на актуалната Хасиенда. Изключително първокласните общи елементи на всеки етаж разполагат с удобни зони с бутикови мебели за релакс. Оригинална авторска мазилка, богата на флорални претекстове обгръща постройката извън и от вътрешната страна. Ефектни ръчни фрески – картини допълват общото чувство за комфорт и разкош и вършат всеки ъгъл от предверията друг, достоверен и несравним.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР