Шеф Борис Петров отново си навлече гнева на свои колеги

...
Шеф Борис Петров отново си навлече гнева на свои колеги
Коментари Харесай

Погнаха шеф Петров, обвиниха го в грозна схема, от която печели добре

Шеф Борис Петров още веднъж си навлече гнева на свои сътрудници от сектора. Този път го упрекнаха в нагла машинация, която е непристойна за име от неговия сан. 

Член на групата  " Бармани & Сервитьори/ки & Готвачи! “ избухна с ядосан пост против известния кулинар, който от години е недолюбван от сътрудниците си, защото има изострен език и си разрешава да ги нагрубява, написа " Блиц ".

Потребителят твърди, че Шеф Петров употребява тролове, които да пишат позитивни мнения за ресторанта му. За доказателство потребителят с име Луис Александър ползва и скрийншотове от изявления, качени безусловно през една или две минути. Вероятно те са дело на един човек или група хора, проведени от Петров, твърди създателят на сигнала.

" Ето по какъв начин, когато си безочлив, злобен, безсъвестен, непоносим, лоен хитрец, България е най-хубавото място за твоят бизнес! Тук законът за конкуренцията и рекламата съществува, по този начин както съществуват всички останали закони- фиктивно! Тук можеш да заплашваш, да навлизаш жестоко в персоналния живот на клиентите си, да ги унижаваш и клеветиш обществено и да ги наричаш гадни селяни и с куп още ужасни имена, а по-късно, най-нагло да организираш войска от безработни тролове от фитнесите и против скромна за теб сума, да ти вдигнат рейтинга, оставяйки ти под строй положителни ревюта, плюейки върху всички етични и правни правила! Браво на началник Борис Петров, един същински българин, баш хитрец! “, написа потребителят в мрежата. 

Коментарът му откри доста съидейници, само че и много злобари. Оказа се, че Шеф Петров има огромна фенска маса, които скочиха на изказванията на потребителя в групата. Не са малко и тези, които намерено оплюват готвача и настояват, че няма място в сектора и неотложно би трябвало да се отдръпна, тъй като е позор за сътрудниците си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР