Шеф Ангелов се радва на дългогодишна любов с истинска красавица,

...
Шеф Ангелов се радва на дългогодишна любов с истинска красавица,
Коментари Харесай

Вижте каква красавица е жената до шеф Ангелов

Шеф Ангелов се радва на дългогодишна обич с същинска хубавица, пишат медиите. Дамата до чаровния готвач се споделя Наталия.

                             

Двамата са дружно в действителност от от дълго време. Но доста ценят персоналното си пространство.

Красивата половинка на Ангелов има визията на фотомодел, а като млада е имала и фешън кариера.

Казват, че любовната им история е почтена за кино сюжет.



Въпреки че Виктор и Наталия са семейство от повече от десетилетие, той по този начин и не сбъднал фантазията й да бъде младоженка.

" Сърди се, че още не сме се оженили. Планираме го, от 10 години имаме предпочитание, само че още не сме решили по какъв начин да стане “, разяснява водещият на " Хелс китчън “.

Кулинарният гуру нееднократно е споделял, че в действителност Наталия е неговата ученическа обич и за пръв орисите им се преплитат, когато са едвам 13-годишни по комшийска линия в столичния квартал " Люлин “, написа " За дамата ".

Като по-млад обаче Виктор Ангелов не съумява да завоюва Наталия. Напротив, тя взема решение да се обвърже с различен мъж и даже ражда две деца от него. След това обаче тя се развежда с предходния си мъж, а началник Ангелов употребява опцията, с цел да ѝ признае възприятията си и да я направи своя годеница. Сега двамата се радват на щерка, която носи красивото име Натали. Междувременно готвачът не разделя децата на Наталия на „ свои “ и „ нейни “, като се грижи пълноценно и за децата на приятелката си от предходния ѝ брак.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР