Шеф Андре Токев влезе в криминалните хроники, след като миналия

...
Шеф Андре Токев влезе в криминалните хроники, след като миналия
Коментари Харесай

Изплуваха още шокиращи разкрития за пияния шеф Токев

Шеф Андре Токев влезе в престъпните летописи, откакто предишния уикенд бе заловен на Околовръстното шосе да кара с 1,79 промила алкохол в кръвта. Водещият на „ Мастър началник “ и „ Ловци на храна “ е управлявал колата си със спукани гуми, а откакто е бил спрян за инспекция, му е взета кръвна проба в болница „ Св. Анна “. Впоследствие е отведен в четвърто районно за 24 часа, след което карцерът му бе продължен на 72 часа. Прокуратурата ще изиска непрекъснат арест, а на Токев е повдигнато обвиняване в изискванията на рецидив. Той към този момент има влезнала в действие присъда за шофиране след приложимост на алкохол, поради което е застрашен от ефикасна присъда, в случай че бъде приет за отговорен, написа „ Галерия “.

 undefined

Още преди две години водещият на „ Мастър началник “ се сблъсква със закона. На 13 август 2019 Токев карал своя бял пикап във Варна, когато за инспекция го спрели служители на реда от локалното 5-о районно управление (на МВР). Дрегерът отчел, че е използвал алкохол. Шеф готвачът отишъл за кръвна експертиза и тя удостоверила 1,6 промила алкохол в кръвта. Тъй като по закон това е закононарушение, две седмици по-късно известният кулинар сключил съглашение с районната прокуратура във Варна.

Признавайки се за отговорен, получил 3 месеца условно с 3 години изпитателен период. Взели му и книжката за 4 месеца. Тогава този случай не се разгласява, в някои уеб сайтове се появява информацията, че Токев е аварирал, което не дава отговор на истината. Заради случая от лятото на 2019 обаче в този момент водещият ще си има много по-сериозни проблеми със закона.

Сега сигурно шофьорската брошура на Андре Токев още веднъж ще бъде отнета, като съгласно адвокати той няма да може да кара най-малко година. Не е изключено началник готвачът да влезе в пандиза, защото количеството алкохол, с което е заловен, разкрива изключително огромна степен на социална заплаха.

 undefined

Общественото мнение обаче е скептично, че кулинарят ще попадне зад решетките, а хората вършат паралел с проблема на Явор Бахаров. В средата на тази година артистът получи условна присъда, откакто през зимата бе заловен да кара след приложимост на алкохол и опиати. Това надалеч не бе първото такова нарушение – през 2016 Бахаров беше наказан от Бургаския областен съд отново за шофиране в нетрезво положение. И все пак той не получи ефикасна присъда.
Освен че сигурно ще има съществени неприятности със закона, Андре Токев може да се сбогува и с телевизионната си кариера. Ръководството на Би Ти Ви извънредно доста държи на положителната известност на лицата си и не разрешава водещите да се забъркват в каквито и да било кавги. В момента Токев се изявява в ефира на Би Ти Ви през уикендите с предаването си „ Ловци на храна “, което съвсем несъмнено няма да има нови епизоди от идващия ефирен сезон....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР