Шайката на Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев продължава

...
Шайката на Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев продължава
Коментари Харесай

Пеевски клеветен от олигарси, маскирали се като издатели

Шайката на Иво Прокопиев, Огнян Донев и Сашо Дончев продължава с опитите си да се маскират като издатели и да клеветят Делян Пеевски, представяйки се за жертви, написа " Монитор ".

Поредната нагла операция на „ Капитал “ по тази опорна точка бе бруталното обезчестяване на истината по какъв начин Пеевски бил вдигнал мерника на Светослав Иванов, тъй като не му харесвал коментарът в предаването му в bTV.

„ Балансиран коментар “ съгласно „ Капитал “ е Иванов да направи реклама на пасквила им, наименуван „ Бяла книга на свободата на медиите “, и да съобщи, че Пеевски самичък се разпознал в нея. При състояние че половината от тази листовка е изпълнена с безапелационни клюки по негова адрес, и то в директен текст. Не е правилно, че Пеевски е в борба с неуместни публицисти, нито с техните издатели.

Делян Пеевски е в борба с олигарси, които са натрупали по незаконен метод благосъстоянието си и сега са под ударите на закона. Тези олигарси си стартират оправдание на издатели и употребяват работещите за тях публицисти като щит. А това, с което води борба с олигархията Пеевски, са медиите от неговата издателска група.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР