Шайката иска да запази натрупаното през годините и да няма

...
Шайката иска да запази натрупаното през годините и да няма
Коментари Харесай

Нинова цитира Антон Тодоров и неговата ”Шайка” в политическия си доклад

„ Шайката ” желае да резервира насъбраното през годините и да няма работещ антикорупционен закон. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в отчет за настоящата политическа конюнктура в страната и идните задания на пленума на партията. Лидерката на соцпартията очевидно добре познава творбите на Антон Тодоров от 2013-2014 година, тъй като очерта съвсем същия като него кръг на хора, злоупотребяващи с ръководството на страната.

" Първа страна сме по корупция в Европейски Съюз, 97% от българските жители считат, че тя е проблем номер едно, продължи констатациите си в отчета Нинова. Общото, което стои над свадите в страната,които вървят един след различен, е в изговореното от някогашния народен представител Антон Тодоров за някои хора в ръководството, което той е написал и в прословутата си книга, че шайката са персони, обединени от незаконна цел ", разясни тя. И продължи: за тях корупцията не е закононарушение, а административно нарушаване и би трябвало да се санкционира с санкция. Нинова посочи, че се базира на техни отчети, оповестява БГНЕС.

Според нея политическата класа не се бори с корупцията, а е част от нея през всички тези години. " Ако някой признае това на глас следват закани от страна на „ шайката”, която желае да резервира насъбраното и статуквото. Нинова изброи редица образци на извращението с власт на ръководещите, които не желаят да има действителна битка с корупцията. Управляващите не желаят роднините във властта да бъдат разследвани, а единствено да ги глобяват с санкции за спор на ползи ", сподели пред конгреса още Корнелия Нинова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР