Шатра, която събира 3000 души, издигат за втора година в

...
Шатра, която събира 3000 души, издигат за втора година в
Коментари Харесай

Шатра събира 3000 студенти в Пампорово на 8-ми декември

Шатра, която събира 3000 души, издигат за втора година в Пампорово за студентския празник - 8-ми декември.
Тя е с повърхност 2000 кв.м, оборудвана със специфични отоплителни, вентилационни, осветителни и аудио системи, съчетавайки уюта на дискотеката с мащаба на фестивал. С непрекъсната вътрешна температура от 23°C шатрата е изпълнена с куп улеснения - дрешник, защита, тоалетна, кетъринг, VIP и backstage зони, светещи питейни заведения, коктейлни маси, обслужване на най-високо равнище, външен паркинг, оповестяват от „ Пампорово “ АД.
Двете вечери в музикалната стратегия ще вземат участие над 15 от най-актуалните имена от родната музикална сцена.
На 7-ми декември е HIP-HOP & COMMERCIAL вечерта с присъединяване на Dim4ou, Krisko, СкандаУ, младите очаквания V:rgo x TRF, Тита, DJ Braganza и Bobo.
На 8-ми декември е POP-FOLK PARTY NIGHT, когато празникът ще бъде развълнуван от Фики, Алисия, Джена, Гъмзата & Brass Show, DJ Tony G, DJ Stamen и не на последно място - красивите танцьорки от балет “Магаданс”. Участниците са топ хитовите реализатори на България и за втора година ще обединят всички празнуващи в бурни ритми и неотслабващ ваучър.
Организаторите на студентския празник настояват, че са се погрижили за това студентите да не мислят за нищо друго, с изключение на за това по какъв начин да се насладят оптимално на празника.
Предоставят опция за резервация на пакети с хотелско настаняване (2 нощувки), изхранване (2 закуски и 2 вечери) в хотели в Пампорово друг клас (от 3 до 5 звезди), общоприети или VIP празненство гривни, даващи достъп и до двете вечери в шатрата, прехвърляния до местоположението на осъществяване, както и проведен превоз от градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР