ШАШМА: Опитаха да преметнат Общинския съвет в Пловдив С една

...
ШАШМА: Опитаха да преметнат Общинския съвет в Пловдив С една
Коментари Харесай

ШАШМА: Измамници вървят напред с името на Цветанов

ШАШМА: Опитаха да преметнат Общинския съвет в Пловдив

С една и съща история момчетата от Сдружение " Всички дружно за една идея " са обиколили няколко институции. Служителка на Областната администрация описа, че при нея отишли младежи да търсят зам.-кмета Александър Държиков, който да им даде столове за залата. Тя ги пратила в общината, където е неговото работно място. След като тръгнали, през прозореца видяла, че се движат с такси, което кара единият от тях. Преди да излязат, минали през тоалетната. Случайно или не, по-късно във ведомството открили, че е липсващ течният сапун.

По време на визитата си деятелите богато разкрасили историята, както и пред „ Марица ”, с разкази по какъв начин са се показали в Народното събрание и получили поддръжка персонално от Цветан Цветанов.

Спрягат и други имена на известни персони. Във Facebook страницата на сдружението има фотоси на момчетата с тениски на акциите им, снимани на знакови места в рекламна акция преди самодейностите им. Снимали са се също с водача на СБУ Янка Такева, Софи Маринова, артиста Сто кила и други известни хора. Прави усещане, че броят на лайковете под фотосите е непретенциозен и постоянно се свежда съвсем до числеността на членовете на сдружението.

И пред мен спрягаха имена на известни хора, описа шефката на „ Колодрума ” Галя Китина. Двете страни подписали авансово съглашение за наем от 9000 лв. без Данък добавена стойност. До датата, в която трябвало да внесе 30% от наема, сдружението не го сторило. Макар да не може да откаже наемането, в случай че парите са платени, Китина пробвала да направи своя инспекция с сътрудници от „ Арена Армеец ”. Оказало се, че на концерта там е имало единствено 60 индивида и домакините изпаднали в конфузната обстановка реализатори да се качват на сцена пред празна зала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР