ШАШМА: "Марица" по следите на момчетата с добри сърца ШАШМА:

...
ШАШМА: "Марица" по следите на момчетата с добри сърца ШАШМА:
Коментари Харесай

ШАШМА: Разследват групата за документно престъпление

ШАШМА: "Марица " по следите на момчетата с положителни сърца ШАШМА: Ние сме подведените! ШАШМА: Измамници вървят напред с името на Цветанов ШАШМА: Опитаха да преметнат Общинския съвет в Пловдив

Досъдебно произвеждане за документно закононарушение е формирано през вчерашния ден в Районна прокуратура - Пловдив. В бранш „ Икономическа полиция “ в ОД на Министерство на вътрешните работи е подаден сигнал за подправени документи, с които съдружие " Всички дружно за една идея " извършава корист, употребявайки известни имена и институции освен в Пловдив, само че и в други градове на страната.

Сигналът до " Икономическа полиция " е подаден по отношение на дейностите на лица, които настояват, че са представители на българска фондация и провеждат благотворителен концерт за събиране на средства за заболели хора. Срокът за следствието е двумесечен, оповестиха от Апелативна прокуратура.

Българският комитет на ЮНЕСКО също е сезиран за измамата, осъществена от Венцислав Манчовски, сподели ръководителят на Общинския съвет Савина Петкова. В комитета е подаден сигнал от кмета на Костинброд, че на откриването на образователната година той се е показал като основен секретар.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР