ШАРЛОТ, Северна Каролина – служител от полицейското управление Шарлот-Мекленбург Джошуа

...
ШАРЛОТ, Северна Каролина – служител от полицейското управление Шарлот-Мекленбург Джошуа
Коментари Харесай

Полицай от Шарлот, убит при изпълнение на служебния си дълг, запомнен в мемориал като човек, който би дал „ризата от гърба си“

ШАРЛОТ, Северна Каролина – чиновник от полицейското ръководство Шарлот-Мекленбург Джошуа Айер беше почетен в петък с шествие и мемориал в центъра на Шарлот.

„ Какво красиво преживяване беше да видя тази общественост да се събира в поддръжка на тези, които избраха всеки ден да ни пазят, макар че множеството от нас не го заслужават ", сподели Чарли Сардели, най-хубавият другар на Айер от 15 години, по време на възпоменателната работа за убития офицер.

Айер - брачен партньор и татко на едногодишен наследник - беше един от четиримата служители на реда, убити при осъществяване на служебните си отговорности в източен Шарлот в понеделник, до момента в който изпълняваха заповед за нарушител, притежаващ огнестрелно оръжие в резиденция на Galway Drive.

Файтон, теглен от коне, носи знамето- драпиран ковчег на паднал офицер от CMPD, Джошуа Айер до Първата баптистка черква в Шарлот, Северна Каролина, петък, 3 май 2024 година (The Image Direct за Fox News Digital)

Другите трима чиновници са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР