Шарлот Чилтън беше сред състезателите, състезаващи се в най-новата поредица

...
Шарлот Чилтън беше сред състезателите, състезаващи се в най-новата поредица
Коментари Харесай

Животът на звездата от BBC The Traitors Шарлот Чилтън извън екрана от прякора на съпругата до героичния акт

Шарлот Чилтън беше измежду състезателите, състезаващи се в най-новата поредност на предателите, макар че беше прогонена на кръгла маса преди малко няколко епизода преди финала.

Мениджърът по набиране на личен състав, 32, беше Faithfuls във втората серия на шоуто на BBC, което направи своя дебют през 2022 година Тя избегна да бъде „ убита “ от предателите по време на престоя й в замъка, само че в последна сметка беше прогонена в епизод девет.

Бившата участничка получи поддръжка от почитатели в обществените медии, до момента в който епизодите й бяха излъчени. Тя им даде опция да надникнат в живота си отвън екрана в платформи като Instagram, където показа фотоси и наличие за себе си.

Шарлот постоянно разгласява за брачната половинка си Лора Чилтън и е споделила, че е получила прякора „ мързелива “ от брачна половинка си. Наред с възпроизвеждане на сцена от предателите благодарение на картофи, Шарлот сподели: „ Това е смешно, само че необичайно, тъй като жена ми в действителност ме назовава питая “. Попитана по какъв начин се появи прякорът, тя сподели на почитател: „ Вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР