Шарлот Арну, младата актриса, която подаде жалба срещу Жерар Депардийо

...
Шарлот Арну, младата актриса, която подаде жалба срещу Жерар Депардийо
Коментари Харесай

Жора Депардийо го закъса, чакат го десетки дела

Шарлот Арну, младата актриса, която подаде тъжба против Жерар Депардийо за две изнасилвания през 2018 година, сподели пред списание " Ел ", че се надява и други да създадат като нея, откакто на 11 април в новинарския уебсайт Педиапар бяха оповестени показанията на тринадесет дами, заяви Агенция Франс Прес.

" Сред тези, които приказваха пред Медиапар, има такива, за които отминалостта не е изтекла. Надявам се, че някои от тях ще бъдат подготвени да подадат тъжба ", споделя 27-годишната Шарлот Арну, която за първи път приказва пред пресата.

" Сега са известни тринадесет свидетелски показания, само че съгласно мен това е доста по-малко от действителното. Журналистката от Медиапар споделя, че след следствието е траяла да получава известия ", прибавя актрисата. 

Срещу Жерар Депардийо е повдигнато обвиняване на 16 декември 2020 година за " обезчестяване " и " полово нахлуване " след недоволството на Шарлот Арну, която в края на август 2018 година е съобщила за  две изнасилвания в парижкия дом на звездата. През 2020 година тя реализира обновяване на следствието, което бе прекъснато през юни 2019 г.  Апелативният съд е удостоверил обвинителния акт през март 2022 година

" Почувствах огромно облекчение, когато показанията бяха оповестени в Медиапар ", сподели Шарлот Арну. " Официално към този момент не съм сама! Тъжно е да се стигне до такава степен, само че това също по този начин придава тежест на моята история и на моя случай ", споделя тя.
    
Арну разкри самоличността си през декември 2021 година в туитър, като написа, че не може да се възвърне душевен от контузията.

Актьорът, който е на 74 години, отхвърля изрично обвиняванията. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР