Шарл Льоклер бе удовлетворен от напредъка и общото си представяне

...
Шарл Льоклер бе удовлетворен от напредъка и общото си представяне
Коментари Харесай

Льоклер и Биното видяха прогрес в представянето на Ферари

Шарл Льоклер бе задоволен от напредъка и общото си показване в Гран при на Айфел, въпреки че му се искаше по-добро класиране от постигнатото седмо място, предава Clubs1.bg. Пилотът сподели, че посоката на развиване на Ферари е добра.

„ Мисля, че има много позитивни неща от уикенда (на Нюрбургринг), въпреки че избрах да завърша малко по-напред. Не чаках да съм толкоз конкурентоспособен в това студено време. Колата се държеше сносно, което бе положително. Смятам, че новостите, които имахме, работиха в вярната посока. Не беше някаква огромна стъпка, само че не това беше задачата им. Беше дребна крачка в вярната посока и това също е положително'', разяснява младият водач на Ферари.

„ Трябва да разберем за какво в първия стинт софтът имаше подобен грейнинг. Втората и трета серия обиколки бяха малко по-добре, само че началото компрометира в огромна степен конкуренцията ни. Като цяло обаче съм задоволен. Квалификацията бе страхотна, само че в дълга серия имахме малко повече проблеми'', добави Льоклер

Същото резюме след конкуренцията на Нюрбургринг направи и шефът на Ферари - Матия Биното.

''Продължаваме да работим по възстановяване на цялостното си показване. В Германия видяхме знаци за напредък в квалификацията. Важното обаче е, че новостите, които вкарваме, наподобява ни движат в вярната посока. Особено с взор към 2021 година В светлината на този факт идващите ни няколко нови съставни елементи ще са за идващото съревнование – в Портимао'', разяснява Биното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР