Шарл Леклер с Ферари отпадна от третото място в Гран

...
Шарл Леклер с Ферари отпадна от третото място в Гран
Коментари Харесай

Леклер: Алонсо нямаше да ме изпревари

Шарл Леклер с Ферари отпадна от третото място в Гран При на Бахрейн през вчерашния ден, като темпото му до този миг не подсказваше, че може да се бори с движещите се пред него водачи на Ред Бул Макс Верстапен и Серхио Перес. Но също по този начин Леклер не беше заплашен от офанзивата на Фернандо Алонсо с Астън Мартин, който поредно се оправи с Люис Хамилтън и Карлос Сайнц, с цел да се качи на подиума на финала.

“Явно е, че новата кола на Астън Мартин е бърза - разяснява Леклер. - Но мисля, че в случай че не бях спрял, щях да запазя третото място до финала. Аз имах хубава преднина пред тези зад мен и можех да подкрепям този задатък. ”

Все отново, Леклер изясни, че към момента няма действителна визия за темпото на Астън Мартин, защото Алонсо е стартирал зад него и също така е изостанал малко първоначално.
 Леклер: Разликата ни с Ред Бул е 1 секунда на обиколка Леклер: Разликата ни с Ред Бул е 1 секунда на обиколка
“Трасето в Бахрейн е доста характерно и по тази причина се надявам, че в идващите надпревари картинката ще е по-различна - добави Леклер. - Сезонът за нас започва доста неприятно, работихме доста по надеждността на колата, само че отпаднахме още в първото съревнование. ”
 Строл към Алонсо: Доволен ли си, че напусна Алпин? Строл към Алонсо: Доволен ли си, че напусна Алпин?
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР