Шарл Леклер е бил уплашен в началото от Формула 1Новият

...
Шарл Леклер е бил уплашен в началото от Формула 1Новият
Коментари Харесай

Шарл Леклер е бил уплашен в началото от Формула 1

Шарл Леклер е бил изплашен първоначално от Формула 1
Новият водач на Ферари Шарл Леклер съобщи, че първоначално е изпитвал нерешителност от всичко обвързвано с Формула 1. 21-годишният водач записа добър дебютен сезон за Заубер, което накара Ферари да го изиска вместо ветерана Кими Райконен. Не всичко обаче е вървяло по този начин добре за родения в Монте Карло играч.

"Като за начало е малко плашещо да приказваш пред толкоз доста хора. Всичко, което кажеш ще бъде оценено освен от твоя тим, само че и от доста други хора. Накрая свикваш с това, само че е мъчно първоначално. Плюс това екипът ти е доста по-голям и представянето ти зависи от доста повече хора. Всичко това изискваше време", съобщи Леклер.

Той регистрира, че продължителността на надпреварите е било от нещата, с които му е било най-трудно да свикне: "Спомням си, че намирах първите си надпревари във Формула 1 за изключително продължителни съпоставяне с тези от Формула 2. След към 20 обиколки си мислиш, че финишът е след една или две, само че тогава ти споделят, че предстоят още 40. Това си е много", означи младият водач на Ферари. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР