Шарън Стоун води преговори за ролята на Виктория Корд, главната

...
Шарън Стоун води преговори за ролята на Виктория Корд, главната
Коментари Харесай

Създадоха специална роля за Шарън Стоун като злодейка

Шарън Стоун води договаряния за ролята на Виктория Корд, основната злодейка в " Синия бръмбар " - новия филм на DC Comics, съобщи The Wrap.  Ако одобри ролята, Стоун ще се причисли към мощен актьорски състав с присъединяване на Ксоло Маридуеня в ролята на Джейми Рейес, Раул Макс Трихуло от " Апокалипто " в ролята на Карапакс - Унищожителят и Джордж Лопес като Чичо Гил. 

Режисьор на продукцията е пробивният пуерториканец Анхел Мануел Сото. Той съобщи, че за кастинга се е водел от достоверността и връзките сред героите.

Виктория Корд е нова героиня, основана специално за филма и не е известно тъкмо каква ще бъде ролята на Шарън Стоун, с изключение на да е зла. Очаква се да има отпратка към сините бръмбари от минали издания. 

Сюжетът споделя за Джейме Рейес, младеж с мексикански генезис от работническата класа, който открива тайнствен обект, евентуално Синият бръмбар - скарабей, който му дава достъп до супермощен костюм.

Шарън Стоун е доста опитна актриса, само че болестта й от рак я откъсна от киното за известно време. Пикът на кариерата й беше през 1992 година в еротичния трилър " Първичен инстинкт ". През годините тя беше еднообразно награждавана и от  Филмовата академия и от " Еми ".  

Зрителите я помнят и от кино лентата " Жената котка " от 2004 година, където си партнира с Хали Бери в търсене на тайната на безконечната младост.

" Синият бръмбар " се чака да тръгне по кината през 2023 г.  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР