Шарън Стоун е поредната звезда, която реагира на протестите срещу

...
Шарън Стоун е поредната звезда, която реагира на протестите срещу
Коментари Харесай

Шарън Стоун учи феновете си как се прави паник стая - slava.bg

Шарън Стоун е следващата звезда, която реагира на митингите против расизма в Съединени американски щати, само че за разлика от сътрудниците си го направи по много необикновен метод. 62-годишната звезда качи видео в Instagram, където сподели на почитателите си по какъв начин да си създадат „ паник стая “ вкъщи при положение на протести и безредици.

„ Вероятно най-безопасното място за задачата е вашата спалня, тъй като евентуално имате минимум прозорци в нея и това е добре, тъй като можете да се изолирате оптимално “, разяснява във видеото актрисата.

С тюрбан, със слънчеви очила и яркочервено червило, Стоун поучава хората да „ слагат одеяла и възглавници във ваната си при положение, че се наложи да спят в нея, както и да заредят с някои хранителни артикули като плодове и протеинови блокчета “.

Шарън добави и че е значимо да се пренесат компютри, зарядни и телефони на мястото, където е безвредната стая, защото те са нужни за връзката.

„ Не се паникьосвайте и не си мислете, че ще се паникьосате. Занесете всевъзможни медикаменти, които може да ви оказват помощ в стресовата обстановка и подгответе мястото, на което ще се изолирате “, разяснява още актрисата в клипчето.

Към момента Шарън е под карантина с тримата си сина в имението си в Бевърли Хилс.

Източник: tialoto
Снимка: BGNES
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР