Шарън Стоун е от звездите, които не се притесняват от

...
Шарън Стоун е от звездите, които не се притесняват от
Коментари Харесай

Шарън Стоун се показа на 60 без грим и всички полудяха по нея

Шарън Стоун е от звездите, които не се тормозят от бръчките и несъвършенствата на кожата си, които не робуват на купата " секссимвол ". И го потвърди за следващ път, пускайки в Инстаграм своя фотография, на която е без грим и е гушнала обичаното си куче.
Актрисата навърши 60 години през март и призна, че в никакъв случай не се е чувствала по-щастлива, пишат от eva.bg. Била уверена, че няма да доживее до 50, откакто през 2001-а претърпя тежък инсулт.
" Даваха ми пет % късмет да оцелея. В продължение на три години не можех да напиша даже името си, не можех да накарам ръката да слуша мозъка ми. Учих се да чета и да пиша, учих се още веднъж да приказвам, бяха нужни години, с цел да се възвърне изцяло чувствеността в левия ми крайник. Когато ме изписаха от болничното заведение и се прибрах вкъщи, съвсем не се движех. Не можех да виждам с лявото си око, не можех да слушам с лявото си ухо ", споделя по-късно тя.
Затова в този момент не се тормози от своите 60 години и не желае да ги крие, тъй като това е животът й. Може да се похвали с трима синове, три брака, " Златен глобус ", номинация за " Оскар ", премия за мир, връчена персонално от Далай Лама. Изглежда съвършено и има един от най-високите коефициенти на просветеност в Холивуд.
" Мислех, че 60-те ще ме връхлетят със силата на вихър, че ще ме повалят и ще ми е доста мъчно да стана. Но се оказа, че вместо да се приземя върху скали, аз посрещнах 60-ия си рожден ден, приземявайки се върху чайки поради любовта, само и единствено поради нея. В живота ми има толкоз доста обич, всичко е толкоз благо и красиво. Много красиво. Много, доста красиво ", показа в изявление Шарън.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР